Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عمرانلو که قرار بود مدیر کمیته ناشران خارجی نمایشگاه کتاب باشد،‌ می‌گوید: در سیستم فعلی نمایشگاه مجازی خرید مؤسسات و دانشگاه‌ها دشوار خواهد بود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ 20  هزار عنوان کتاب خارجی در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب با تخفیف 50 درصد عرضه شده است،‌ در 6 ماهه گذشته که تعلیق نمایشگاه کتاب تهران به لغو آن مبدل شد،‌ توزیع‌کنندگان و نمایندگان ناشران خارجی بیم این را داشتند که محموله‌های وارد شده برای عرضه در نمایشگاه سی و سوم کتاب تهران نه فروش رفته و نه می‌توان آن‌ها را برای سال آینده نگهداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا اما با عرضه این کتاب‌ها در نمایشگاه مجازی این نگرانی رفع شده اما فروش کتاب‌های خارجی نیز به مانند کتاب‌های داخلی در این نمایشگاه از رونق برخوردار است؟ آیا ناشران کتاب‌های خارجی نیز به مانند ناشران داخلی با مشکلاتی در ثبت و ارسال محموله‌ها مواجه هستند؟

مهدی عمرانلو، مدیر شرکت انتشاراتی آوند دانش است. وی به عنوان مدیر کمیته ناشران خارجی نمایشگاه سی و سوم حکم گرفت؛ نمایشگاهی که به دلیل شیوع کرونا برگزار نشد. عمرانلو در گفت‌وگو با تسنیم درباره فروش کتب خارجی در نمایشگاه مجازی کتاب گفت:‌ استقبال مردمی از نمایشگاه مجازی تا اینجا خوب بوده است،‌ با توجه به اینکه دانشگاه‌ها تا روز گذشته خریدشان را شروع نکرده بودند‌، می‌توان گفت که استقبال خوب بوده و مشتری از مسیر جدیدی کتاب سفارش داده است،‌ چرا که نه کتاب را مشاهده کرده و نه از نزدیک تورق،‌ اما کتاب را خریده است. این نشان می‌دهد که خریداران بخش کتب خارجی کسانی بوده‌اند که مخاطب اصلی کتاب‌های خارجی هستند و تک کتاب خریداری می‌کنند.

وی درباره عدم خرید دانشگاه‌ها و مؤسسات نیز ادامه داد: تا روز شنبه دانشگاه‌ها و موسسات دنبال سهمیه خود بودند‌، که تصور می‌کنم روز گذشته موفق به دریافت سهیمه شده‌اند و حالا حجم خرید بالاتر می‌رود.

نمایشگاه مجازی کتاب تهران| چه کسی باید پاسخگو باشد؟ مشترک مورد نظردر دسترس نیستاختلال در سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران و سردرگمی مراجعانتک نگاری‌هایی از نمایشگاه مجازی کتاب تهران| به همه چیز فکر شده جز مخاطبان کتاب

عمرانلو تصریح  کرد:‌ از سوی دیگر بسیاری از دانشگاه‌ها از مشکل بودجه برخوردارند و اساسا بودجه‌ای برای خرید کتاب ندارند،‌ این جای انتقاد دارد از وزارت علوم و وزارت بهداشت که چرا موسسات زیرمجموعه آن‌ها جهت تامین منابع علمی خود بودجه‌ای در اختیار ندارند؟.

این ناشر در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر اینکه چرا در بخش خارجی تخفیف 50 درصد گذاشته شده و ارشاد حمایت بیشتری کرده است، یادآور شد:  در سال‌های گذشته نمایشگاه کتاب تهران نیز که نرخ ارز برای بخش خارجی تعیین می‌شد‌، عملا به همان عدد تخفیف 50 درصد می‌رسیدیم‌، چون قیمت کتب خارجی با توجه به نرخ ارز بالاست و اگر این حمایت‌ها نباشد دانشجویان نمی‌توانند کتاب خریداری کنند. اما اکنون با این تخفیف 50 درصد اگر قیمت‌کتاب‌ها را بررسی کنیم می‌بینیم که اختلاف چندانی با قیمت کتب فارسی ندارند،‌ نهایتاً دو برابر است. از این روست که خرید کتاب‌های خارجی برای مخاطب جذابیت ایجاد می‌کند. 

وی در خصوص پراکندگی جغرافیایی خرید کتب خارجی در نمایشگاه مجازی نیز توضیحاتی داد و اضافه کرد: از شهرستان‌ها سفارش زیاد داشتیم،‌ حتی شهرستان‌های کوچک‌، گاهی از شهرستان‌ها و نقاطی ما سفارش گرفته‌ایم که اسمشان را نیز نشنیده‌ایم.  

عمرانلو با اشاره به نقاط ضعف نمایشگاه مجازی از کندی بیش از حد سایت که به علت کندی سرور است،‌ نام برد و افزود:‌ روز گذشته گفتند که 9 میلیون نفر از سایت بازدید داشته‌اند. خوب این روند خرید کتاب را کند می‌کند،‌ از سوی دیگر درگیری چند سایت دیگر با سایت نمایشگاه موجب شده که حجم زیادی از فضای نت اشغال شود که قطعا این مشکلات باید رفع شود.

وی با اشاره به دیگر نقص نمایشگاه مجازی کتاب یادآور شد: چرا که خرید 50 تا 100 کتاب خریدار را با مشکل مواجه خواهد کرد. در نمایشگاه فیزیکی صدور فاکتور توسط غرفه‌دار صورت می‌گرفت ولی در نمایشگاه مجازی خود خریدار باید فاکتور را صادر کند و برای 100 تا 200 عنوان کتاب فاکتور صادر کردن با این سرعت سایت کار دشواری است.

مدیر نشر آوند دانش افزود: به نظر من نمایشگاه مجازی کتاب باید جایگزین بعد فروشگاهی نمایشگاه کتاب تهران شود،‌ یعنی ما نمایشگاه کتاب تهران را به عنوان یک نمایشگاه برگزار کنیم و بعد در کنار آن و به موازات نمایشگاه مجازی را نیز به عنوان بعد فروشگاهی داشته باشیم،‌  در این صورت هم شفافیت‌ها بیشتر می‌شود،‌ هم در هزینه‌های خریدار، بازدیدکننده و ناشر صرفه‌جویی می‌شود،‌ با این روش دیگر یک نفر از زاهدان لازم نیست، بیاید و 200 هزار تومان کتاب بخرد.

وی در پایان با اشاره به اینکه از رقم فروش اعلام شده کتاب در نمایشگاه تصور می‌کنید چند درصد مربوط به فروش کتاب‌های خارجی باشد، گفت:‌ پیش‌بینی من این است که شاید 5 درصد فروش کل متعلق به کتاب‌های لاتین و عربی باشد.البته تا قبل از خرید دانشگاه‌ها و موسسات.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب نمایشگاه مجازی کتاب کتاب نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه مجازی کتاب های خارجی تخفیف 50 درصد دانشگاه ها کتب خارجی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد

محمد خلج، مدیر کمیته اداری و مالی گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، اقدام به توزیع یارانه اعتباری خرید سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌کند.

بر اساس خبر ستاد خبری نمایشگاه کتاب، او با اشاره به سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی گفت: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب۷۰۰هزار تومان است که از این مقدار۴۲۰هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۲۸۰هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰هزار تومان است که از این مقدار معادل ۴۰۰هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

مدیر کمیته اداری و مالی ادامه داد: یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

محمد خلج در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور درصورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذیربط (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های غیرانتفاعی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و ...) به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند سه روز قبل از آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از ۱۶اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به نشانی اینترنتی ketab.ir مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

tags # کتاب سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • شمارش معکوس آغاز نمایشگاه کتاب تهران و درگذشت پل آستر
  • امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟
  • میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد